Gott Nytt År

Från familjen Cresswell
<3


Lite bilder från lucia på pojkarnas dagis!

Ja själv va så upptagen med barnen och med all lek att ha glömde (hade inte tid) att ta bilder. Men vilken tur att dagiset gjorde de då:)

<3


Fredag!

Igår gjorde vi inte så mkt. David (min morbrors tjejs son) kom över och lekte med mina stora. Min morbror och hans tjej (Binta) åkte en sväng till boländerna och kollade lite på mellandags rean. Smart val att inte ta med sig David. Skulle oxå lämna dom för att titta (om jag nu hade vilat de) för att de e Inge kul för barnen eller ens själv att tränga sig mellan alla människor. Jag har inte ens kollat eller vart någonstans för att kolla på rean. Ändå bajs grejer dom rea bort!

Idag åker pojkarna till deras pappa, kul för dom men tråkigt för mig :( men som tur e så kommer dom till mig imorn igen så jag kan fira de nyåret med dom och pappa deras få festa och ha kul. Nästa nyår e de min tur att festa men de e Inge bråttom till de:) kommer ändå ha kul denna ny år. De ska spenderas ute i björklinge hos våra kära Mari, Mange, Hampus och Adrian. William ser jätte mkt fram emot och träffa hampan :) han har saknat Han säger han :p

Men nu blir de mot dagis och lämna dom söta :)

<3 puss på er fam. Cresswell <3


Hemma dag med mina pojkar

Igår åkte jag och lämnade barnen på dagis kl 07 sen gick jag och Ryan och våldgästade Lind (Marcus Lind heter han men kallas för lind) :D hihi! Vi (jag) drack kaffe och vi satt och kollade på lite lägenheter i Thailand. Han flyttar dit i slutet på januari och e borta 6 mån. Jag funderar på om man ska åka dit och hälsa på han då typ i april maj lr nått :) skulle vara skit kul :D

Sen gick ner på stan och blev bjuden (av lind) på sushi :) satte i pengar på kims konto och gick och pillade lite på en iPad 2 :D vill verkligen ha en!

Strax efter 13 tog jag bussen till dagis fast hann inte längre än stadshuset då bussen krockar med en last bil! *suck* sen på vägen hem så satt vi på 7an som åkte hur fint som helst tills vi kom ner till stora torget! Vi står på torget och väntar på att åka men bussen åker aldrig. Vi stod där typ 15 min sen börjar folk undrar varför vi inte åkte. Sen ser jag + dom andra en 7a som kommer bakom, då börja folk gå av. Då går ja fram till han som "körde" och frågar om han hade tänkte att åka snart? "kan inte köra nått fel på bussen" då lackade jag då sa jag " varför säger då ingenting och låter fortfarande folk kliva på och betala fast du inte tänka eller kan åka" han hade Inge riktig svar på de. Så de tog oss 2,5 timmar att komma hem. Snacka om att man va slut!

Sen har lille Ryan börja totalt vägrar flaska vilket e Inge bra eftersom ja börjar jobba på måndag :/ men envis som jag e tänker ja inte ge upp!

Idag orkade jag inte åka och lämna pojkarna på dagis. Så de blir en hemma dag :)

<3 puss på er från familjen Cresswell <3


Lite bilder från Julafton/Juldagen/Annandagjul

JulAfton


      



Juldagen

     



Annandagjul



<3 puss från familjen Cresswell <3


BildBOMB av Julklappar

William & Leos

            

Lägger upp W&Ls tillsammans eftersom e lite osäker med vissa saker vems som e vems. Spelar inte så stor roll ändå eftrersom dom leker med varandras saker oavsett =)


Ryan

         




Våra saker

       

De va nog alla tror jag =) har säkert glömt men aja =P
Årets bästa julklapp måste va Diskmaskinen jag fick av Kim :D och årets finaste julklapp måste va halsbandet som jag fick av Annso (Kims mamma) Nu kan ja ha alla mina söta barn med mig vart jag ens går <3
Williams största julklapp har inte kommit än så ni få vänta och se va han får ;)

Hoppas alla ni har haft en underbar jul och fått mkt fina saker =)
Min jul har varit helt prefekt med min "lilla" familj.

<3 pussar familjen Cresswell <3


Njuter av lugnet !

Ja, just nu sitter jag i soffan med ett glas vin och njuter sv lugnet. Dom små barnen sover och den största barnet e ute och har redan hotat upp halva stan redan :P haha! Så de e faktiskt lite skönt att njuta av tystnaden speciellt efter denna helg :)

Men ja skriver mera imorn och lägger såklart upp bilder :) så räkna med ett bild bomb inlägg imorn :P

Nattinatt alla sötisar

<3 pussar Miss K <3


Julafton

GOD JUL ALLA!!

Nu blire frulle med 2 av mina 4 favorit pojkar :) <3


Plutten & Jag

Gjorde tillslut frusen cheesecake så nu ligger dom i frysen. Hoppas att dom smakar bra nu :) annars va vi nere på stan och köpte en västtröja till Will och mötte upp vår kära Mari en snabbis innan hon skulle till sin näst kund.

Ikväll? Va händer ikväll? Ja, pappa Kim e ute och dricker med sina g-homies så de blir en lugn kväll här hemma, önskar att ja kunde säga desamma för dom som kommer och finna sig på WC ikväll :P haha! Stackars er säga ja bara :D

En mamma och Ryan kväll eller aa Ryan kommer att somna snart så ja blir helt själv, lite KELLY tajm :D GULD <3 speciellt eftersom denna kommande veckan kommer att bli låååånnnng!! :D

<3 puss på er <3


Helkroppsorgasm

FAN! Varför va man inte där för?!?! Hade så gärna viljat de!!





Nu e den här :D

Har väntat 10 veckor!!!! För lille Ryans lille hand och fot och nu e den här och så fin den e :D


Ska jag? Ska jag inte?

Uuuwwhh har glömt att Will har ingenting att ha på sig på juldagen :/ så ska jag eller ska jag inte dra ner på stan och springa snabbt in på hm och köpa nått :/ vill verkligen inte ner på stan kan bara tänka mig vilket koas de kommer att bli, dagen innan julafton.

Aja få se hur jag gör. Måste till affären oxå och köpa ingredienser till cheesecaken men nu börjar ja få besluts ångest ska ha göra frusen cheesecake lr en ungsbakad cheesecake ?? Ahhh va tycker ni??

Julskinkan behöver jag inte göra iaf:) Kim tog på sig och fixade den igår :D skönt!! Då e de bara lite damsugning och så e vi redo för jul :D

<3 pussar K <3


Färdig lr?!?

Usch känns att man blir aldrig färdig med nått. Men nu så tror ja att alla julklappar e klara förutom Wills men den kommer efter jul :) lite tråkigt att han inte kan öppna den på juldagen men finns ingenting ja kan göra åt saken.

Julmaten e iaf nu inhandlad :) de känns skönt att de e gjort ich hann dit innan koaset oxå. Imorn ska julskinkan göras och cheesecaken som ska med hem till farmor Annso :) hoppas bara att den blir lika god som Emilies :D

Måste städas imorn oxå innan julen börjar på riktigt. Längtar tills på lördag som fan :D då Kim e ledig och vi kan sova lite länge gå upp och käka julfrukost tillsammans :D guld! Hihi

<3 pussar från K&R <3


Dumma BVC tanten

Tyckte lille Ryan idag efter hon stack han med sina 3 Måns sprutor, Gud så arg han blev. Han skrek och skrek och skrek HELA vägen hem. Min lille plutt :( 6425g vägde han och va hela 61,5cm lång :D min stora plutt så stor han börjar bli :)

Hann tvätta ALL tvätt idag och hörrni de va inte lite tvätt jag hade, 10 maskiner!! shit! Men nu e de klart så :)

De här med att behöva tänka ut varje dag va man ska äta till middag börjar gör mig tokig!! Har inget emot att laga maten men vill helst att någon bestämmer varje dag åt oss vad vi ska äta :/ så om ha nån tips på vad vi ska äta så skriv de gärna :D

<3 pussar K&R <3


Tisdag/Onsdag

Igår hade jag här hemma en Mamma träff/Julfika för alla mammor och barn plus en Jonte :D haha! Va faktiskt mkt trevligt att ha en kille med, Jonte du få ABSOLUT (för mig iaf) hänga med flera ggr :D.

Efter gick vi till centrum för lite handling och hämta ut Kims mammas julklapp som hade kommit till posten:) resten av kvällen spenderades på soffan och jag tror att ja somnade typ vid 19;30 :D va sjukt jävla trött.

Idag skulle jag och natta sola, men ja försov mig och de verkar som att hon har gjort de oxå eftersom ja inte har hört från henne än :P opps aja en annan gång.

Annars? Va händer idag? Jo ska försöka hinna tvätta och träffa Jessica innan hon åker till Thailand på lördag och vi ska till BVC kl 15 oxå. Måste få träff min granfru oxå för imorn börjar hennes jul äventyr :D.

Tack för igår tjejer/bebisar och Jonte ;P

<3 pussar från Miss K 2 the C <3


Dagen att-göra

Uppe kl 05:30 och hoppade in i duschen. Va ändå vaken efter Kim hade dragit till jobbet.

Dagens att-göra lista!

1. Beställa dop kort.
2. Städa och plocka.
3. Mamma/bebis träff.
4. Handla mat.

1 av 4 avklarat nu ska ja sätta igång med städningen innan lillen vaknar :D

<3 pussar Miss K <3



Slut!

Nu e jag slut körd. Har gjort allt som stod på min att-göra lista förutom städningen men de hinner jag göra innan alla kommer imorn :)

Lillen sover sött i sin säng så nu blir de soffläge, titta på medans kim spelar de nys Star Wars spelet, sen sängen e sjukt jävla trött.

Seeya!

<3 pussar K <3


Dagens planer!

Uppe med tuppen idag och redan nere vid badet för lite solning tillsammans med fröken Brundin:)

Dagens schema:

1. Sola.
2. Kaffe hos frugan och göra oss klara för stan och träff med vår älskade MARI <3
3. Köpa (förhoppningsvis) dom sista julklapparna.
4. Baka inför Mammaträffen imorn.
5. Laga mat.
Och sist men inte minns ....
6. STÄDA!!

Mkt på schemat idag hoppas ja hinner med allt, annars får ja gå upp tidigt imorn och fixa de sista :)

Hmm sen e frågan..va ska man äta ikväll??? Nån tips någon?

<3 pussar K <3


Mys 4 Advent!

Ja idag åkte vi till Ikea som jag ville :) blev lite små grejer därifrån. Klart man ville ha mera men plånboken sa ifrån.

Väl hemma sen, städade ja köket upp och ner, in och ut, och imorn blir de badrummet och sen resten av lägenheten men köket och badrummet va/e värst.

Har även slaget in dom flesta julklapparna. I år bestämde ja att vi inte skulle överdriva med att köpa julklappar och ja tyckte inte att vi hade gjort de förens nu när jag ser alla under granen. Aja de blir nog bra:)

Ganska fullspäckad vecka denna och jag set verkligen fram emot denna veckan och julen :D

<3 pussar K&R <3

(vadå ?!? Jag har inte ens bortskämda barn :D) och (mitt pepparkakshus ..fint va:D haha!)


Full vuxen?!? Redan?!?

Ja haha! Lille mannen låter som en full vuxen man när han fiser. Ibland vet jag faktiskt inte om de e han eller Kim som fiser haha!

Men inatt/morse va de verkligen extreme. Man hörde hur han ålade runt i din lille babykorg och sen "BOMB" fiser han värre än sin far! Om dom hade en tävling med bebisar, vems bebis kan Fisa värst så skulle nog lille Ryan vinna :P haha! Och grejen e att han tar inte ens i när han fiser :P haha!

Idag ska vi ut!! Så enkelt e de. Kan inte sitta inne längre. Har inte varit på 5 dagar nu. Så idag ska vi åka till Ikea och äta lite och handla in de sista.

<3 pussar från halva familjen Cresswell <3


Snön

Varför kan inte de bara snöaoch snöa och stanna. Kan den inte sluta larva sig. Man blir jätte glad att de snöar och hoppas verkligen på att de ska stanna men inte fan gör de eller!!! Kommer säkert inte ha någon snö på julen.

Lite bitter e man idag, JA!! Tänker inte gå in på de men ja säger bara KILLAR!! (då förstår ni väl) varför finns dessa varelse för!! Inge nytta har dom fan (förutom att kunna få barn) GAAHHH!!

Ett glas (flaska) vin tack!! :D snart snart snart snart !!! Längtar som fan till kryssningen i mars med min fru och min wingman ... ÅÅHH SÅ JÄVLA KUL VI KOMMER ATT HA.

<3


sjukstugan

Ja nu har vi alla (förutom Ryan) varit magsjuka här hemma. Jag hoppas verkligen att lille Ryan inte får de nu! man tycker så synd om dom små som ligger och spy och inte förstår va de e som händer.

Igår kunde ja verkligen inte röra mig, och att ha alla 3 barn hemma när man e magsjuk e inge kul kan jag säga er. Men nu e vi på bättringsvägar och pojkarna åker hem till deras far idag, så de blir städa, sanera och tvätta ALLT!!

Lovade och lägga upp en bild på sötnöten Ryan som vi fotade i tisdags på barnens hus =)


<3

<3 pussar från fam. Cresswell <3


Magsjuk

Fucking magsjuka har nu kommit till familjen Cresswell. Usch vi har aldrig haft magsjuka här förut men i måndags natt så va de Leo nu ikväll e de William :( men tycker så synd om dom små. Hoppas bara Ryan eller Kim eller jag få de nu, för de skulle suga. Blir Inge mamma träff, Mari träff eller dagis imorn. De blir en stanna hemma och tvätta dag eftersom de e fan typ spya på allt.

Ska försöka sova lite nu. Blir att sova på soffan inatt med lille William så man ha lite koll på han. Verkar som att vi får sällskap av Kim oxå eftersom han har redan somnat här bredvid oss :) haha!

Nattinatt

<3 pussar från familjen Cresswell <3


Tandläkaren

Idag har jag varit hos tandläkaren och lagade en tand. Passade på oxå och fråga om min visdoms tand som jag har haft besvär av. ( jag sa till en annan tandläkare före gången att jag trodde ja behövde ha ut den för ja har för många tänder för min mun och att ja hade ont i den ibland, men hon tyckte inte att ja behövde ha ut den ) hon hade FEL!! Va va de ja sa!!?? Inte bara att ja har för lite plats i munnen för den, den växer helt fel. Jaja nu ska den ut iaf :) då kanske man slipper ha ont.

Nu har mamma åkt hem "ding dong the witch is gone" haha! Så jävla snäll e ja:D mamma e oki att ha boende med en i 1-2 dagar men de finns lixom en anledning varför man flyttar ifrån sina föräldrar :D

Nu ska ja avnjuta med lite kaffe ich att de e BARA ja och pojkarna innan kimmen kommer hem :)

<3 pussar familjen Cresswell <3


Lucia

Idag va vi på pojkarnas dagis och tittade på deras luciatåg. William ville dock inte vara med fast han hade pratar hela vägen hur högt han skulle sjunga så vi kunde höra han :) Leo va med men hade nappen i munnen så Inge sjungande kom från hans mun:P där emot så hade han mössa över halva ansiktet och på sidan och såg ut som ett fyllo :P haha!

Väl inne på dagiset så fikade vi och mös :) när vi var klara så åkte mamma hem med dom 2 stora pojkarna och ja och natta gick med dom små till Ikea. Käkade lite frulle sen tog en runda runt Ikea. Köpte mammas julklapp och en låda till pojkarnas bilar och en ram. Vi gick sen vidare till Barnens hus och fotade söta lille Ryan :D han blev super fin (lägger upp bilden sen).

Vi åkte hem runt 1 och sen dess har jag väl inte gjort så mkt. Slaget in mammas julklappar så hon kan ta med sig dom imorn och fixat maten.

William somnade efter maten kl 17:30, vilket han ALDRIG gör så han måste ha varit super duper trött. Ryan sover oxå de e bara lille Leo som e vaken men snart kommer han somna oxå. Har varit en lång/tidig dag idag och alla e fan trötta.

Ska mysa lite med lille Leo nu, vilket ja gör för lite av, lite svårt att dela sig på 3 :) men nu har vi chans för MAMMALEOMYS :D

<3 pussar familjen Cresswell <3


3e Advent

Ja 3e Advent spenderas mest med Nana och Brook. Först kom Brook hit kl 13 och pojkarna fick en varsin julklapp från Nana. Sen åkte vi på stan och åt på Dragon Palace :)

Kl 16 mötte vi upp Farmor Annso och gick med resten av Uppsala upp till slottet för att titta på fyrverkerier :D jag ÄLSKAR fyrverkerier så jag tror ja uppskattade dom mest:D men ja vet att barnen tyckte att de va spännande oxå ;P mötte även Jessica och Hooman där oxå.

Efter så gick vi alla ner (förutom J&H) till Gary's, där Annso jobbar, och fikade lite. Vid halv 7 så va alla trötta så vi bestämde oss för att åka hem :) super duper mys dag med familjen men vi saknade en person !! S va alldeles för bakis för att hänga med.


<3 pussar från familjen Cresswell <3


Julmys

Idag har vi hunnit med ganska mkt. Imorse gick vi till centrum så ja kunde fixa mina ögonbryn :) och mamma passade alla barn, dock så sov Leo & Ryan och William e verkligen lätt att ta hand om så de gick jätte bra.

Efter så gick vi in på Ica för att köpa lite pepparkaksdeg och mat till ikväll. Köpte även ett pepparkakshus som ja tänkte göra imorn.

Julgranen åkte upp idag oxå. Nu känns de verkligen som jul här hemma. <3

(bilder julgranen, pojkarnas julstumpor och Annat Julmys)

<3 puss från familjen Cresswell <3

image description image description image description

image description image description 

image description

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Blogg Appen!?!

Ja, fucking mupp app..har försökt nu i flera dagar att ladda upp ett inlägg (Tyskland inlägget) men har inte lyckats förens NU!! aja.

Igår blev de tvätt och telefon samtal plus lite städning. Idag så va jag hos pulldoktorn oxå. Allt såg bara bra ut SKÖNT!! Sen kl 10 kom Thomas med pojkarna. Dom va lediga från dagis eftersom Leo har haft feber i 2 dagar så idag kunde han inte heller (trots feberfri) gå på dagis då "man måste vara feberfri i ett dygn". Sen va pappa Thomas tvungen att jobba så dom fick komma till mig lite tidigare, vilket inte gör mig nått :D mamma Kelly blir bara glad :D

Resten av dagen har vi inte gjort så mkt. Eller lite små saker runt lägenheten och väntade in mamma som kom idag! Pojkarna va glada att få träffa sin Nana igen :D Och ännu gladare när Kim kom hem :D haha söta barn :D

Så de kommer att vara full rulle här hemma i några dagar nu :D Kim e ute på stan ikväll så WHATCH OUT ALLA! :D hahahahaha!!

<3 Pussar från familjen Cresswell & Nana Cresswell <3

    

Mina söta prins <3


Tyskland

I tisdags (Kims födelsedag) på morgonen så fick Kimmen öppna sina presenter, parfym, en tröja och ett par skor fick han :P sen åkte jag, Kim och lille Ryan in till Frankfurt. Haha vilken mission de va!!! Vi va på tåget på väg till Frankfurt (12:05 gick tåget) efter 40 min va vi nästan framme så ser vi biljettesnubben och bestämmer oss (snåla som vi e;P) att hoppa av och ta nästa få då skulle vi slippa betala haha! När vi kommer av tåget ser vi att nästa tåget kommer inte förens om 26 minuter. Då tittade vi på karten och tänker "så långt kan de inte ta att gå in till Frankfurt" (eftersom de va nästa hållplatsen) BIG MISSTAKE!!! De tog oss 1 TIMME & 40 MINUTER!!!:O shit snacka om att vi va trötta och hungriga när vi kom fram. Sen så tog de oss 1 TIMME att bestämma oss vad vi skulle äta för nått. Till slut bestämde vi oss att äta kebab. Efter maten tror ja att vi tittade i 2 affärer sen hade vi ledsnat totalt, så jävla mission att hitta tågstationen (eftersom vi hade inte kommit in på den) 1TIMME senare så hittade vi den. Hoppade på tåget och får en fucking utskällning från biljettsnubben för vi ville köpa biljetter på tåget (HAHA!) aldrig ska vi åka till Frankfurt igen OM inte pappa eller T e med :D kvällen slutade bra iaf med mkt god mat:)

Igår va de chill/packa dag. Hann kolla på en film oxå, "Arn". Sjukt bra film. Kl 13:30 kom pappa och hämtade oss och körde oss till flygplatsen. Plutten va super snäll på flyget (like always) och sjukt trötta va vi när vi kom hem (20:30) så vi la plutten och satt oss ner i soffan och kollade på "In Time", har väntat på se den filmen sjukt länge nu och bra va den :)

<3 puss från alla oss <3

(bilder från Frankfurt, julmarknaden, födelsedags barnet, lille prinsen och fick med mig lite gottigott;P)

image description image description

image description image description image description image description

image description  image description image description

image description


GRATTIS till Pappa Kim!

Idag fyller pappa Kim hela 26 år!! Oj oj oj börjar bli gammal nu ;P haha! Presenter sitter på bordet och väntar på att han ska vakna och komma ner och öppnas. Han och mini ligger fortfarande kvar i sängen. Snart måste dom upp dock eftersom vi ska ta tåget in till Frankfurt och spendera dagen där med lite shopping :D

<3 pussar från Tyskland K&R <3


Film

Ja igår kom vi inte långt. Vi låg i soffan hela dagen och kvällen och kollade på film. De slutade aldrig regnar så Inge av oss hade lust och dra i väg. Första film va "Män som hatar kvinnor" ja somnade i början och vaknade när dom typ hade löst fallet så jag såg bara slutet :P hihi. Sen "City of Angels" filmen va si så där. Tycker inte den hade så mkt handling men den gick och se på. Sen vart de "Extraordinaire Measures" jag tyckte filmen va skit bra. Den handlade om en man som försökte hjälpa sina 2 barn som hade sjukdomen "Pompe" lätt värt att se och den va baserade på en sann historia och ja tycker verkligen om sånna filmer. Sen sist tittade vi på "Goodfellos" nån jävla gangsta film som Kim ville se. Rätt bra faktiskt men ja hängde inte med så mkt eftersom ja typ halv sov under filmen :P

MEN IDAG ska vi ner till marknaden, så fort alla har vaknat till liv. Just nu e de bara ja vaken :/ få snart väcka alla för ja vill ut ;)

<3 pussar från Tyskland <3


Tyskland än så länge

I fredags när vi landade i Tyskland kom pappa och mötte oss. Självklart va han glad att se oss :D världens största smile:D mot affären för "lite" handling sen hem till pappa och slappa lite.

Igår va vi till ett köpcentrum som heter "Loop" så fucking sjukt jävla stort!! Jag fixade mina naglar:D som jag alltid gör när jag e här och hälsar på och sen tittar vi runt lite på affärer. Hittade en skit snygg jacka ja ville ha men den kostade 1000:- och ja lite så där "palla köpa en dyr sak när man kan köpa flera saker billigt" :P haha! Men Kim sa att han skulle köpa den till mig i julklapp men vi få se om den saken :).

Resten av kvällen bestod av UNO spelande :D sjukt jävla kul spel! och jag vann faktiskt flera ggr :D

Idag regnar de:( och vi som skulle ner till julmarknaden. Här i Weisbaden (så heter de där pappa bor) så håller julmarknaden på hela december så, ja, vi kan alltid gå dit imorn men då kan inte T (pappas fru) med för ikväll åker hon till Hong Kong, och hon vill verkligen ner och titta lite. Aja få hoppas att de blir lite bättre väder i eftermiddagen då:P

Nu ska jag lägga mig lille trötta son som har somnat i min famn <3 lille hjärtegull<3

<3 pussar från Tyskland K&R <3


Farfar

Igår va vi hemma hos W&Ls farfar och åt lunch. De va väldig längesen jag träffade dom och dom hade aldrig träffat lille R för. Dom tyckte att han va super söt och stor kille :P

Efter lunch gick vi ut en sväng till lekparken. Va dock inte ute så länge eftersom de blåste så sjukt mkt.

Sen va de bussen och hem och packa resten av allt som skulle med. För idag åker vi till TYSKLAND!! :D har längtat efter denna dagen. Dagen ja få träffa min älskade pappa igen :D så de blir pappa mys hela helgen och fram tills på onsdag :D

Pojkarna e nu lämnad på dagis och jag, Kim och Ryan sitter på upptåget mot Arlanda :D

Hörs igen lite senare när jag får tid.

<3 puss K&R <3


Lite bilder på julpynt hos oss =)

      


RSS 2.0