Lucia

Idag va vi på pojkarnas dagis och tittade på deras luciatåg. William ville dock inte vara med fast han hade pratar hela vägen hur högt han skulle sjunga så vi kunde höra han :) Leo va med men hade nappen i munnen så Inge sjungande kom från hans mun:P där emot så hade han mössa över halva ansiktet och på sidan och såg ut som ett fyllo :P haha!

Väl inne på dagiset så fikade vi och mös :) när vi var klara så åkte mamma hem med dom 2 stora pojkarna och ja och natta gick med dom små till Ikea. Käkade lite frulle sen tog en runda runt Ikea. Köpte mammas julklapp och en låda till pojkarnas bilar och en ram. Vi gick sen vidare till Barnens hus och fotade söta lille Ryan :D han blev super fin (lägger upp bilden sen).

Vi åkte hem runt 1 och sen dess har jag väl inte gjort så mkt. Slaget in mammas julklappar så hon kan ta med sig dom imorn och fixat maten.

William somnade efter maten kl 17:30, vilket han ALDRIG gör så han måste ha varit super duper trött. Ryan sover oxå de e bara lille Leo som e vaken men snart kommer han somna oxå. Har varit en lång/tidig dag idag och alla e fan trötta.

Ska mysa lite med lille Leo nu, vilket ja gör för lite av, lite svårt att dela sig på 3 :) men nu har vi chans för MAMMALEOMYS :D

<3 pussar familjen Cresswell <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0