Avklarat!

Ja då va första dagen på veckan avklarat. Mina stora ligger i sängen och tittar på Rio och lille Ryan ligger här bredvid mig och kollar på Family Guy:)

På förmiddagen gick vi till frugan över gatan. Hon lagade ihop lite pannkakor till oss:) mkt mysigt och gott. Sen blev de kaffe och mkt skit snack medans dom stora lekte inne på jonnas rum och dom små låg i Cs vagn och sov. Dom 2 kommer att vara bästisar tror jag :D

Sen blev en sväng till centrum för att handla lite och sen en liten promenad med 3 sovande barn och William som cyklade.

William saknade nog Jonna, som va på dagis. Han sa på vägen hem efter vi hade lämnat natta. William-mamma jag ska träffa Nathalie och Jonna på onsdag. Jag-aa de ska du. William-aa och jag älskar Jonna. Haha! Så söt :P <3

Ringde och pratade med dagiset och pojkarna ska få gå på dagis ons, tors, fre. Skönt för dom att komma ifrån mig lite och leka av sig med sina kompisar :) men imorn ska vi nog åka till nickis och leka av oss lite :) nån som vill med?

<3 Puss & god natt familjen Cresswell <3


Måndag morgon & en ny vecka!

God morgon alla!

Idag gick familjen Cresswell upp kl 06:13 då Leo kom in och väckte mig. Jag säger så här, Allt efter 06 e oki och allt efter 07 e guld :) William vaknade strax efter han med.

Så nu har vi fått i oss lite frukost och nu sitter barnen och kollar på play house Disney lille Ryan sov fortfarande så sött :)

Vet inte än va dagen bjuder på. Pojkarna ska iaf vara hemma från dagis. De e höstlov och dom barnen som går 20 timmar får inte vara på dagis när de e lov och så. Men tänkte ringa och höra om dom få gå några dagar denna veckan iaf :) annars kommer vi bli galna på varandra och dom kommer att vara sååå uttråkad att bara gå hemma.

<3 puss familjen Cresswell <3


Helgen!

I fredags va jag ut och åt med jobbet på kök, kött & bar. Mkt god mat och bra services. Mkt trevligt sällskap och så fick jag umgås med min älskade Mari utan barn!! :D men kvällen tog slut ganska tidigt då runt 21:30 fick jag sms av Kim att jag skulle komma hem. Lillen hade typ skrikit hela tiden jag va bort och ingenting hjälpte. Men så fort jag kom hem och Lille grisen fick lite mat så va allt bra igen. Tror att lille mannen saknade sin mamma:) mamma e bäst! Tycker att Kim va jätte duktig som ändå stod ut med 3 timmars skrik utan att höra av sig :)

I lördags så drog vi ut med familjen Sundström och lekte. Efter nån timmes lekande så drog vi till centrum och handlade lite för kvällen. Sen va de bara hem och mysa med mina 3 små prinsar <3

Igår väckte William mig kl 04-.- mkt trött va jag. Och ja försökte säga till William att kl va bara lite och att de va fortfarande sov dax men de sket han i. Han ville upp. Typ en kvart senare kom Leo. Förstår inte varför dom gick upp så tidiga?!? Jag vet att de blir lite kaos när man flyttar fram och bak klockan men om vi säga att klockan hade inte blivit flyttat så hade kl varit 05 och mina barn brukar inte få gå upp då:/ aja de va bara och gilla läget.

Hela dagen va massa trots och bråk från dom stora och en snutt sugen liten som ville bara vara på mammas tutte. Kändes som att dom visste att man va trött och att dom retades med en bara.

Men kvällen slutade ändå ganska bra. Kl 18 in i badet med dom stora sen efter fick lillen bada. Sen va de smörja in och pjs på och sängen. Klarade allt detta på en timme :) sen va de ner och mysa i soffan en liten stund med lille Ryan sen somnade han och ja fick lite egen tid :D guld värd <3

<3 puss Familjen Cresswell <3




Firar 15 år!

Ska iväg snart och äta mat med jobbet. Hemfrid firar 15 år. Kommer att vara första gång ja lämnar alla ungar med Kim :/ lite nervös men de kommer säkert att gå bra:) ska inte vara borta hela kvällen/natten heller så!

Förresten så va William jätte duktig hos tand doktorn :) han gapade stort och dom tittade och dom hittade en liten svart prick längst bak i munnen så den ska dom fixa :)

Ska chilla iväg nu :)
<3 puss K,W,L&R <3


FREDAG.....

Och dagen jag får hem mina underbara pojkar. Gud va jag har saknat dom <3.

De va super trevligt med alla mammor och bebis som va här igår, lätt ska göra om :)

Idag ska vi nu på morgonen när Willys/Ica har öppnat ska vi iväg och STOR handla. Skönt att ha de gjort innan pojkarna kommer hem.

Sen runt halv 13 ska vi iväg och hämta dom stora för sen åka till tandläkaren med William, som ska på sin första kontroll. Hoppas att han vill gapa stort nu :)

Sen hem fixa mat till alla killar sen e de middag med jobbet :) hoppas att de kommer att vara super nice och att maten e god. Min älskade Mari kommer och vara där iaf så med henne har man alltid kul :D<3

<3 puss K <3


Solning på gång!

Sitter här med en vaken Cevin och en sovande Ryan och väntar på att natta ska blir klar:) känns skönt att vi har börjat komma igång med solningen igen har verkligen saknat de.

<3 puss K <3


Top secret!

Nu har jag gjort klart min lilla projekt till lille Cevin. Hoppas att han och mamma N blir glada nu. Detta projekt påbörjade dagen han föddes, och finally e den klar :D


Min tjockis:D

Ja, idag har vi vart på BVC och tagit vikt och längd på min lilla gris. Nu e han uppe i 4kg klubben, 4500g vägde han och va 55,5cm lång:) han växer verkligen som han ska och hon va jätte nöjd med hans utveckling. Alltid skönt att höra.

Sen tog vi bussen till Karin och Erik. Skulle hämta bröst pumpen så jag kan pumpa lite :D så pappa Kim oxå kan vara med och matta lite.

Snart kommer pappa Kim hem oxå och jag ska väl ta och börja med maten om en timme eller så:) ska nog städa lite oxå eftersom mammorna och bebisarna ska komma hit imorn :) de ska bli kul.

<3 puss K&R <3


Tisdag!

Ja, en till dag som består av tvätt. Hann inte tvätta allt igår så jag blev tvungen och boka en ny tid. Men snart e allt klart och de känns skönt.

Imorse hade jag tid hos tandläkaren. Så 08:30 gick jag och plutten mot centrum. Ja, en liten lagning och lite tanksten har man, men snart e de fixat:) frågade om min visdoms tand oxå som jag har besvär av och dom tyckte inte att jag skulle ta ut den om den inte gjorde ont. Men nästa gång jag ska dit ska den ut så e de bara!!!

Snart e vi klara med tvätten och vi ska klä på oss och ta bussen till pappa Kim som e på jobbet:) ska ta med mig hans dator som han har fått såld nu. Finns säkert några på pappas jobb som vill goas bebis oxå:)

Sen blir de väl hem och laga mat och slappa resten av kvällen.

<3 puss K&R <3


Ny vecka!

Härlig start på veckan. Imorse gick jag upp och började tvätta vid 07:00 till 10:30.

Lille Ryan sov till 09:00 åt lite sen somnade om:) medans han har sovit nu på morgonen har jag försökt att göra så lite som möjligt. Skönt att kunna slappna av lite då och då :)

Min lille Ryan har börjat små le <3 jag smälter varje gång <3 han e så otrolig fin och jag har några av världens finaste barn. <3 e så LYCKLIG <3

<3 puss K&R <3


Test!

Ja, nu när blogg.se apen har kommit så de e ju klart att man måste testa de:D

Tycker att de e lite onödigt för mig att blogga eftersom man e alltid online på fb och man skriver mest där. MEN de e några som tycker att jag e tråkig som inte bloggar längre:) hihi *host NATHALIE&MARI host* :D

Aja några inlägg kan ja väl skriva lite då och då och bilder så klart :D

<3 puss K&R <3


RSS 2.0