Rullar

Ja dagarna rullar på som vanligt här hemma. Ryan bara växer och växer och de är så kul och se hur han utvecklas från dag till dag :) <3 mammas hjärta!

Igår va jag hos en kund som hade alzheimers, fy fan va hemsk den där sjukdomen är. Jag hoppas verkligen inga av mina nära och kära få den. Jag lider verkligen med er som har eller känner någon med de!

Idag va jag hos en mkt pratglad kund haha snacka om sällskapssjuk tant. Jag va där i 4 timmar och varje minut gick hon efter än som en svans och babblade. Men mkt gullig, snäll och trevlig tant va hon. Och hon tyckte om mig så mkt och tyckte att jag gjorde sånt bra jobb att hon vill ha tillbaka mig :D de är kul och höra :) sånt gillar vi :P hon sa "kommer någon annan tänker jag inte släppa in dom haha ja vill ha dig" haha! Sötatanten :P

Nu ska jag söva lille Ryan sen ska ja slockna själv på soffan :D

<3 puss på er Kelly <3


iPhone geek

Ja, våran lille Ryan är oxå en liten iPhone geek;D de är så de ska var! Det ska börjas i tid vet ni :P


Solning pågår!

Tuppen är inte ens vaken än men de är vi :D väckte Kim och vi drog och tog en liten solning nu på morgonen :) fett skönt!

Snart bär de av mot jobbet och idag från 9-16 Hell to the yeah! Ska snacka med min chef lite idag oxå;) vi få se hur bra de blir :P

<3 puss på er bitches Miss KLC<3


Familj Sundström

Tog en sväng till centrum för lite handling. Tog även en snabb kaffe med familjen Sundström medans vi va redan ute :)


Upp och hoppa!

Ja, uppe tidigt idag på en söndag! Och de är inte Leo som väcker med denna söndag. Nej idag är de tvätt och städ dag! Tvätta mellan 7-10:30 sen ska städa resten av lägenheten som inte blev gjord igår. Sen blir de soffhäng med lille Ryan (pappa jobbar) framför massa serier :)

Ja, så rolig ska jag ha idag :D hoppas ni får en chill dag med massa mega mys!!

<3 puss K & R <3


Finaste

Mina fina, Nathalie & Cevin, kom förbi en sväng på lite kaffe och lite (läs mkt) skit snack! :D de gillar vi.

Prata gamla minne är alltid trevlig och nu tycker jag att vi ska styra upp någon ut gång igen :D hade så jävla kul i lördags på min favo ställe, flurran, så nu är jag sugen på en repris :D

(fina knubbisen. Och på sig har han den fina halsbandet han fick från sin godmor Nathalie <3)

<3 puss K <3


Bortskämda?!?!

Känner just nu att jag och Kim är väldig bortskämda som föräldrar. Våran lille plutt har sovit den senaste veckan 12 timmar varje natt :D utan att vakna en enda gång. Han somna oftast runt 21:30 & 22 och vakna 9:30 & 10:30 varje morgon :D

Fast han har alltid sovit bra. I början när han va nyfödd sov han 6 timmar i stek och sen efter någon månad sov han 8 timmar och nu 12 :D tur har vi haft och jag hoppas att de håller sig. Tycker att de är väldigt skönt att alla mina barn sover bra under natten :)

Bästaste lille Ryan <3


Börjar lessna nu!

Aa på blogg fitt appen!!! Sjukt irriterande att jag måste av installera och installera om hela tiden för den buggar jämt! Kan dom inte komma med någon uppdatering snart?!?

Aja. I före går efter jobbet tog vi pulkarna och gick ut hela familjen. Ryan sov värmt och mysigt i vagnen medans stora bröderna och Kim åkte i pulkabacken :) miss Nathalie, Little miss Jonna och lille Cevin kom och mötte oss vid backen dom med. Jag blir så glad att barnen blir glada att få umgås med varandra. :)

Igår lämnade mina stora älsklingar på dagis. Saknar dom som fan och jag vet att dagarna kommer att gå så lång samt tills dom kommer hem igen:( men snart är dom här igen :)

9-16 va min jobb dag igår :) gick otroligt fort och sen va de den efterlängtade helg! :D hem duscha sen vidare till g-centrum. Öl och chili nötter stod de på våra inköps lista :D hade varit sjukt sugen hela dagen! Och gott va de oxå. Plutten somnade mellan 9:30 och 10 och vi gosade ner oss i soffan och tittade på en film.

<3 puss på er miss K <3


Ahh!!

Cp blogg app fan!! Har inte kunnat blogga på flera dagar nu. Va tvungen och av installera och installera den igen. Men nu verkar de funka som den ska.

Denna vecka har varit en lång jobb vecka. De gillar jag faktiskt. Jobbade till 19:00 igår :D de va nice! Försöker att jobba så mkt som mjöligt och spara spara spara, för i juni åker HELA familjen Cresswell på en semester (jag, kim + barnen, pappa hans fru och brook) Vart får ni reda på sen ;)

Ryan har nu börjat med lite smakprotioner. Han tycker att de är lite konstig men sväljer de ändå :) min lille plutt börjar bli stor<3 I tisdags va han och pappa Kim till BVC. Så nu väger våran lille tjockis 7250g och är hela 64,5cm lång. Jag gissade faktiskt på att han skulle väga så mkt ;) mamma kan hon:D

Annars rullar vardagen på som den ska och om en månad fyller lille Leo 2 år :O kan fan inte fatta de!!! Han som ja tyckte va min lille bebis nyss ska blir en stor pojke. Dessutom är han store bror nu oxå känns så konstig!

Idag jobbar man ute i gunsta "HEJJA" haha! Fucking bondbussar säger jag bara, retards!

<3 puss på er K <3


Ryan Johns Dop

(Ursäkta men blogg appen vill inte riktig vara med på mobilen så nu har jag tagit datorn och nu slänger upp inlägget jag hade tänkt skriva häromdagen)

Är så himla glad att allt blev så lyckad. Va riktig nervös kan jag säga er. Satt och typ skadade på sängen innan vi drog på morgonen. haha! Tönt jag är! Hetsade upp mig för ingenting. Dagen var underbar med alla nära och kära<3 Ryan var super snäll och duktig i kyrkan och alla små barn (de var ungefär 15st) uppförde sig mkt snälla.
Vill tacka alla som kom och för alla fina presenter =) Lägger upp bilder på (förhoppningsvis) alla presenter och så lägger jag upp bilder från själva dopet en annan gång, när jag har väl fått ihop några =)
<3 pussar från Fam. Cresswell <3

Kärlek<3

Kärlek till min lille son som idag fyller 4 månader!! Kan inte fatta att tiden har gått så fort redan! Mammas lille plutt<3

Så jävla nice att komma hem till min kund och hitta ett massmord inne i badrummet!! Deras katt va så snäll och lämnade en liten Pippi fågel på golvet, fjärdar ÖVER ALLT!! Tack för den katt jävel :P haha!
Snart tar jag helg. Kl 12 slutar jag idag, skönt! Ska på en gång hem och baka. Mkt bak blir de eftersom de kommer 80 (+-0) pers till Ryans dop :O!! Mamma kommer om nån timme oxå då ska vi åka och hämta MINA 2 stora bus ungar från dagis. :D <3

Imorn dagen kommer att blir en låååång dag men förhoppningsvis en underbar dag med alla nära och kära<3

<3 puss på er miss K <3


GRATTIS PÅ DIN DAG!!!!

HURRA HURRA TILL MIN MARI SOM FYLLER 25 IDAG!

Nu är min kära mus Mari flurran "myndig" haha!

Älskar dig min älskade vän <3 ha en underbar dag <3


Tröttis

Igår tog jag en sväng förbi familjen Bodå. Riktig länge sen man träffade dom men bara halva familjen va hemma. Jack va hos mormor och mannen i huset jobbade. Men trevligt va de iaf :) efter gick jag hem till frugan och hon färgade mitt hår. Fick även syn på sexiga Karln i huset ;) haha!

Känner mig riktig trött idag. Uppe 6 för att går och möta Nathalie och sola lite :P mys <3

Nu på jobbet och ska jobba till kl 16:30 :/ vilken tur att ja börjar 9 imorn och slutar 12 :D sova morgon! Imorn ska de bakas mkt oxå inför dopet på lördag. Måste städa oxå! Kan inte se ut som skit hemma. Mamma kommer imorn och pappa och T på lördag. Vilken tur att Kim är hemma och kan hjälpa till ;) imorn få ja hämta hem mina 2 stora pojkar oxå. Saknat dom som fan. Känns som veckorna dom är borta går så jävla lång samma :(

Lite blandade känslor inför lördag. Är skit nervös men ser även fram emot de:P de blir säkert skit bra bara jag som håller på dumma mig och stressa ihjäl!

Nej back to work. Huset städar inte av sig själv precis, synd nog! :P haha.

<3 pussar K <3


20 minuter

Kl 7 mötte jag upp fröken Nathalie vid Gottsunda centrum. Kändes lite konstig att inte nån av oss hade med sig nån unge men skönt för då kunde båda sola och vara klara samtidigt.

Under dom 20 minuterna vi solade drömde jag mig bort till nått varmt land. sen stängde den av sig och real life kicked in! De är så jävla skönt och bara ligga där och slappna av och bara vara med sig själv en liten stund.

Nu är jag på jobbet och känner mig jätte pigg. Kanske bra de eftersom man slutar 16:30 idag! Efter jobbet ska frugan färga mitt hår så man inte ser it som ett monster på dopet på lördag :D

<3 pussar K <3


Slut!

Idag har jag fan gjort mkt känns de som.

• solat
• jobbat (8:30-12:30)
• tvättat (7 maskiner)
• vikit och lagt i garderoberna

Slapp laga mat och lägga Ryan. De gjorde pappa Kim :) han är bra att ha ibland :P

Imorn blir de sola, jobba och frugan ska färga mitt hår :D wiiho!

Ska nu släppa bort Kim från datorn så vi kan kolla på film :) så ja kan somna :D haha!

Nattinatt bitches!

<3 puss miss K <3


Tisdag!

En mkt bra start på denna tisdag. Har precis solat och snart ska jag mot jobbet. Kan inte bli bättre. Ska även försöka sola imorn oxå. Och då ska jag försöka få med mig frugan :D

Idag jobbar jag till 12:30 (om de inte komma nån mer uppdrag) sen ska ja tvätta!! De behövs verkligen.

Kim fick lön igår så vi va och storhandla. Ca 1500 fattigare och ändå kändes de som att de va tomt i kylen och frysen :/ jobbigt! Och vi kan verkligen inte komma på va vi har missat. Aja de återstå att se :)

Hoppas eran tisdag börjar lika bra som min :)

<3 puss på er miss K <3


Ett stort suck för måndag morgon!

Idag känner jag mig asless! Fick inte sova tillräckligt inatt pga en viss lille man kunde inte komma till ro.

Fick han till slut att somna sen va tror ni händer ? Jo väcka klockan ringer 10 min senare och väcker han igen *SUCK*

Aja nu är man på jobbet och slutar 13. Då ska man ner på stan och beställa dop tårtan sen ska ja fixa mina ögonbryn. Ska försöka färga håret oxå. Vill inte se ut som crap på dopet som är på lördag. :)

Hoppas ni andra är pigga och glad nu denna måndag iaf :)

<3 puss på er K <3


Myslördagkväll med dom bästa

Igår kväll tog jag en vinare och gick hem till dom bästa Nathalie & Jocke. Alltid kul att umgås med dom. Jocke är så förbannad rolig och jag och natta kan snacka så mkt skit de blir aldrig tråkigt. Men vid halv 12 så blev så jävla trött och ville bara hemma och mysa ner mig i sängen med mina favoriter <3

Idag ska jag inte göra ett skit. Ska bara sitta och slappa i soffan och mysa med min bobo. Kanske sen om jag får tråkigt så ska ja städa lite men annars ska jag chilla hela dagen.

Vet inte va de är med blogg.se appen men den har börja muppa sig. Less man blir på de!! Aja!

<3 pussar miss K <3


De blir bra.

Nu har vi varit på hantis och umgåtts och fikat med farmor:) mkt trevlig och en stolt farmor visade upp lille Ryan för alla :) haha!

Kollade in lokalen med. De blir bra tror jag. Bra storlek och utrymme. Skönt oxå att Annso skulle typ fixa all dukning och förberedelser i lokalen inför dopet :) de enda jag behöver tänker på nu är va ja ska ni baka och baka de oxå. Är de någon som har någon tips om va ja ska baka inför dopet?

<3 pussar <3


Hejhopp

Hellu allihopa!

Idag fick man den efterlängtade sovmorgon!:D efter har gått upp tidig hela veckan (05:30) för att lämna barnen på dagis och sen iväg och jobba va de de ja verkligen behövde. Så de tacka vi lille Ryan för :D

Dricker mitt morgon kaffe nu och ska snart hoppa in i duschen. Idag ska vi till hantis där farmor Annso jobbar. Idag ska dom dansa bort julen och då tyckte farmor att vi skulle komma dit och fika lite. Medans vi är där ska vi kolla in lokalen där vi ska mottagningen efter dop som är om 1 vecka !!! Shit sjukt mkt att göra. Ahh ! Sjukt nervös är jag oxå :/ tycker verkligen inte om och stå inför massa folk och speciellt när de är 70 pers som kommer och ja känner typ bara 20 av dom. Jävla Kim och bjuda typ halva Uppsala :P haha!

Nu skriker lille för han är hungrig :)
Hörs sen!

<3 pussar K&R <3


Fredagsmys

Hemma från jobbet och nu blir de fredags mys med världens finaste <3


Friday 13th!!

Ja nu är mina "små" söta barn på dagis och idag ska dom hem deras pappa. Kommer att sakna dom jätte mkt! Som vanligt blev de massa "tjafs" att få William till dagis. Han ville inte alls dit (som vanligt) han ville heller stanna hemma med Kim och Ryan. Men efter mkt om och men och att han fick titta på mobilen så gick han med att åka. Tycker att de känns jobbigt att han aldrig vill dit! Förut va han så glad att åka och leka med sina kompisar och dagis personal men sen efter sommaren och att typ alla dagis personal bytes ut så verkar de som han han inte trivs alls :( dax och byta NU!

Annars idag? Jag jobba står på schemat, 9-14. Sen hem och fredagsmys med lille och stora mannen :)

Va ska ni göra idag på fredag den 13e?

<3 puss på er miss K <3


God morgon!

Sitter på bussen just nu i väntan på att åka mot min första kund. Leo är lämnad på dagis men Will fick vara kvar hemma med Kim idag igen. Det verkar som att Will inte trivs på dagis alls:( jag få verkligen kämpa för att få honom att åka. Men Kim ville faktiskt att William skulle vara hemma med han idag och William va inte mer än glad att få göra de:) och idag skulle dom svänga förbi Kims jobb och då kan lille William få träffa uncle Brook oxå:)

Igår gick de inte så bra hos tandläkaren. William va inte alls på humör och samarbeta. Men efter lite uppmuntran och muta lite så gick de till slut. Han hade fått en liten prick på en bak tand som dom på nått sätt ska försöka att laga. Men eftersom han inte ville riktig vara med ska vi ta de nästa gång vi ska dit. Han är så söt oxå. Han fick välja nått från lådan att ta med sig hem, och då tar han en ring och säger "den här ska Jonna få av mig" haha så söt :P <3

Längtar lite till Helgen jag. Ska åka iväg med frugan + familj utan barn! Ja, ja jobbar och så då har jag självklart inte barnen med mig men nu ska ja få vara helt själv och göra de JAG vill :D lite skönt. Har inte hänt på ett tag :) 2 arbetsdagar kvar bara :D

Ryan har börja försöka sitta själv nu. Man sätter han mot soffan så tar han i och lutar fram åt och sitter ganska stadig själv. Min duktiga lil kille <3

<3 puss <3


Full späckad dag!

Hellu

Idag är de mkt som händer. Mkt åka runt.

Först har jag nu lämnat Leo på dagis. Sitter nu och väntar på bussen till jobbet. Jobbar till 11. Sen hem hämta William för sen gå vidare tandläkaren. Efter tandläkaren ska ja försöka hinna träffa fröken Nathalie (om dom mår bättre) för sen lämna William hemma igen och åka och hämta Leo. PUH! som sagt mkt åka runt.

Kändes mkt konstig att bara ha Leo med sig på bussen. Tror att de har aldrig hänt att ja har bara lämnat han på dagis. Men ja tror att Leo och William kommer att mår bra att vara ifrån varandra i några timmar. Annars e dom ALLTID med varandra. En liten break behövs nog :)

Igår gjorde ett flytt städ. Fy fan va mkt hund hår och kalk de va i badrummen. Jag hade med mig 3 L Kalkborttagningsmedel och alla 3 gick åt. Fy fan!! Och smarta jag glömde mina handskar så fick köra utan. Och sår + medlet funkar inte bra ihop ajajaj så ont ja hade och har fortfarande i mina händer :( men så kan de går.

<3 pussar K <3


Jobba jobba jobba!!!

Idag är dagiset stängt så pojkarna få vara hemma med Kim och Ryan. William va nog glad att han slapp åka till dagiset men vart ledsen när han hörde att ja skulle jobba:/ lille mamma grisen :) men jag vet att dom har de bra allihopa med med Kimmen:)

Mkt jobb stå på schema denna vecka men de gillar vi :) ska spara all cash ja får nu, de är mkt jag vill göra i år för att kunna göra dom sakerna måste maj ha pengar :)

Funderar nu oxå om man ska börja plugga lite :) ska i veckan åka ner till CVL och höra va dom har att erbjuda :)

Nu ska jag göra rent ett jätte "fint" kök så åter kommer lite senare :)

<3 pussar miss K <3


Slappa familjen!

Vi har bestämt oss att ha en Disney film dag! Så på med ONEPEICEN och ta positionen i Leos säng med popcorn! Slapp dag deluxe:D


Händer inte mkt!

Ja, som rubriken säger händer inte mkt just nu. Pojkarna mår bra jag mår bra och allt rullar på som de ska.

Har ett stort sug att dricka vin med min fru och snacka skit som vi alltid gjorde innan vår senaste små kom. Få ta och snacka lite med frugan och fixa en vin kväll dejt! Kanske nästa helg?! :D

Igår plockade jag ner all jul pynt. Skönt att få bort de men nu är de ganska tomt men de gör inget jag gilla de så! :D

Dagen planer? Ja vi har typ inga. Vi få se va dagen ha att bjuda på :)

<3 puss på er fam. Cresswell <3

(älskar mina söta fina pojkar så otroligt mkt <3)


HURRA HURRA HURRA!

GRATTIS "lille" Adrian på din 2 års dag!


Ledig dag?!?

Ledig från jobbet Ja men inte ledig från att vara en mamma eller hemmafru. Fick mysa en liten stund i sängen med min lille plutt innan ja va tvungen att gå upp (kl07) och tvätta.

Dagens schema!

• tvätta 07:00-10:30
• plocka ner all jul pynt
• städa
• träffa prästen 13:00
• hämta hem mina underbara barn 16:00

Mkt att göra idag men jag är ju superwomen så jag ska nog kunna klara allt detta :D Hihi!

Ha en bra dag mina kära :)

<3 pussar K&R <3


Mot jobbet!

På väg mot jobbet och jobbar lång dag idag. Känns lite jobbigt och vara ifrån min lille Bobo så länge men jag vet att han har de bra med sin pappa:)

Minus grader och nu hoppas ja verkligen att vi ska få lite snö :D heller minus grader och snö än Piss regn!!

Imorn är de en röd dag. Så imorn blir de tvätta och städa innan jag ska hämta hem mina efterlängtade William och Leo. Har saknat så himla mkt <3 finns de snö i Helgen så blir de SJÄLVKLART ut med pulkan och grabbarna :D

<3 pussar Kelly <3


Tillbaka

Sorry för de dåliga uppdateringar, händer mkt just. Nu är man arbetskvinna igen. Har nämligen börja jobba igen och så är Kim hemma med våra lille plutt. De är bara onsdag och ja känner mig helt slut. Men de är inte så konstig med tanken på att jag jobbar och ammar. Ja, han tar flaska men så fort ja har kommit hem så ammar ja tills ja jobbar dagen efter. men ja tycker att de funkar fint :) tur oxå att de är röd dag på fredag :D saknar faktiskt att vara hemma med lille plutt men skönt samtidigt att kunna känna sig lite "fri". Plus tycker att de är rå nice att inte behöver städa och greja hemma och att maten är typ (beroende på när jag slutar) på bordet när man kommer hem :D de enda tråkiga just nu är väl att man vill typ gå och sova på en gång när man har kommit hem, men de vill man inte. Vill kunna umgås lite oxå.

Aja då va min lille break över. Hörs sen!

<3 pussar miss K <3



RSS 2.0