Wingman?!?!

Kims tolkning av en "wingman" haha!!!!


Lyx!

Jordgubbar doppad i vitchoklad!! :D mums.


Jobbjobba

Idag skulle jag har börjat kl 12 men chefen ringde igår och ville att ja skulle ta en kund nu på morgonen, blev Inge träff med mammorna som de va tänkt från början:(

Min dag började med en kl 6 väckningen av min kära mobil. Väckte Kim och Ryan och även Natta via viber ;P hihi! Och så stack vi alla till solariet :D fett nice!

Jobb dagen slutade bra. Fin fika hos min sista kunde och en påse bullar fick jag med mig hem ;) fin utsikt på slottet fick man uppleva idag oxå :)

Ryan är nattad sen en timme tillbaks och nu Sitter jag och Kim här och spelar "draw something" på varsin iPhone :D inväntar BB då blir de en stor kopp thé och jordgubbar doppad i vitchoklad, MUMS!! :P

Den perfekt slut på denna dagen!

<3 puss på er K <3


24/7

Hihi jag fick som jag ville!! :D BB 24/7 :D




Flurran!

I lördags va de utgång med tjejerna och Hooman. Jessica fyllde 25 hela år i fredags så de så klart firade vi med några (läs MÅNGA) goda drinkar och med de bästa sällskapet.

Minnes luckor finns de gott om men av de jag kommer ihåg så va de en riktig lyckad och spårat kväll. PARTY LIKE A ROCKSTAR :D hahaha!

<3 puss på er miss K <3


Kolasås

Han är så jävla störd!! Kolasås över hela köket och vem tror ni fick städa?!? Inte han inte städfen utan JAG!! Haha! Jävla mupp!!

 


Översvämning...

...har vi här just nu på Aug. Södermans väg. Få ta värsta om väg när man ska gå till bussen :/ de brukar samlas vatten där men de har aldrig vart så här mkt!!


Natthumor!

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!


Lunch mys <3

Nu sitter jag här med lille Leo och äter en sen lunch:)

Min söta lille busfis <3 de är så sjukt hur mkt Leo påminner mig om mig själv som liten. Har nämligen kollat på lite filmer som mamma hade i foto lådan på mig som liten. Alltså Leo är en kopia av mig. Glad, busig, hittar alltid på dumheter och är allmänt knäpp :P haha!

Min fina pöjk (med ketchup runt hela facet!!) haha!

<3 en stor fet blöt ketchup puss från mig & Leo <3


 


GRATTIS ÄLSKADE LEO!

Ett stort GRATTIS till min älskade lille pojk på sin 2 års dag!

För 2 år sen va man höggravid och hängde i soffan och hade Inge aning om att man skulle bli 2 barnsmamma just denna dagen. Värkarna började kl 18 och kl 22:27 såg du ljuset för första gången.

Livet i början va svårt för dig men allt ordnade sig till slut och nu idag är du världens finaste, godaste, busigaste, bästa och gladaste Leo <3 mamma älskar dig så mkt och William & Ryan har väldens bästa stor/lille bror <3

I 2 hela år har vi fått vara med dig och för varje år/månad/dag/min/sekond älskar vi dig bara mera och mera <3

Hoppas du får en underbar dag hemma tillsammans med dina bröder och Kim, så kommer mamma hem sen och pussa sönder dig medans du sover :)

<3 puss på dig Leo <3


Födelsedags firande

Ja, Leo fyller år imorn men eftersom mamman i huset jobbar lååång dag imorn så fick vi fira han idag istället.

Glad vart han för sina presenter och tårtan :) mammas lille hjärta <3

Våra favoriter va oxå här och firade med oss <3 nämligen Nathalie, Jonna & Cevin.

Tack för idag mina underbara <3

<3 puss på er familjen Cresswell <3


5 månader <3

5 månader har vi fått vara med våran lille prins <3 säger som dom flesta föräldrar säger "fan va fort de har gått, och de känns som han bara föddes igår fast samtidigt känns de som han har alltid vara med oss" :) men de stämmer så jävla bra. En sån liten skit som man har bara känt i 5 månader, hur man kan älska han så mkt som man gör, så att de nästa gör ont <3

Just nu sitter vi på Max och äter. Har precis inhandlat några presenter till Leo och ska nu vidare till city gross och hm/cubus :) Plutten sover så vi får njuta lite extra av maten ;)

<3 Puss på er <3





Hemfrid

Sitter och stör mig lite på vissa som jobbar på Hemfrid. Alltså att vissa inte tål att höra att dom har fått ett klagomål på städningen. Så kommer med "dom ska vara nöjda och glad att dom få de städad" men shit hur dum få man vara. Om kunden inte är nöjd då kanske de händer att dom inte vill ha kvar Hemfrid och då blir de färre kunder då blir de färre jobb för "dig" och då kan du bli av med jobbet. Inge kunder = Inge jobb! Så kom inte med sen att du har blivit av med jobbet MUPP!!

Aja med däremot vill jag säga att jag har världens bästa chef! Berätta för henne imorse att jag skulle vara mammaledig fr.o.m 2/4 och sa hon "FAN" haha! Hon vart ledsen och chockad men hon visste att ja skulle gå mammaledig igen så! :) och hon hade oxå tydligen lovat en massa kunden att dom skulle få tillbaka mig:/ opps aja! :D Everyone wants a piece of the Kel ;D

Hihi!

Nu mot stan och möts upp Kim & Ryan :)

<3 puss puss K <3



Kritiker & åsikter!

Ja, va ska man säga om BB igår. Många kritiker och åsikter men ja tycker så här.

Blogg Hanna haha vilket skämt men hon kommer att göra bra tv.

Marcel vilken pudding!!! :D jag skulle lätt :D

Camilla kommer säkert vara ubber tråkig precis som förre årets Sanna. Hon kommer inte kunna klara av att vara "ovårdad"

Nadia "den gravida" ja de är många har sagt att de är för jävligt att en gravid kvinna ska in i huset. Men va är skillnaden egentligen att vara där inne jämfört med att gå hemma? Hon kommer att vara mer säker att vara där. Hon kommer att vara övervakad 24/7 och om dom tycker att barnet är i fara så kommer dom att ta ut henne. Däremot så kommer hon säkert bli fett jobbig när bebisen kommer med alla som festar och men hon vet väl va BB handlar om?? Tror till 100 att alla andra deltagare kommer och störa sig på henne när hon väl föder.

De är min åsikt iaf :)

Nu på väg mot jobbet sen sluter jag 12 så de blir vidare till Toys'r'us och handlar lite till Leo som fyller år på onsdag :D

Ha en bra dag!

<3 puss på er K <3

 

 

 


BIG BROTHER 2012!!!

Fan va glad jag är!! Har längtat som FAAN efter BB! :D nu ska ja försöka smöra för Kim så han fixar BB live 24/7 som vi hade före året ;) hihi!


Hmm

Frullen i magen och på klädda, va ska man hitta på idag då?

Vi skulle egentligen ner till Knivsta men dom planerna blev ändrade lika fort. Så nu då? Hmm har inte så stor lust att gå ut men jag orkar typ inte sitta inne hela dagen heller. Hmm?!?!? What to do!!!:/

Aja! Vi får se hur dagen slutar :)

<3 puss på er alla familjen Cresswell <3


Tuppen heter LEO!!

Leo har verkligen inte förstått de här med helg! Man ska ligga kvar i sängen så länge man bara orka sen gå upp. Tupp Leo väckning kl 05:30 är inte oki?!?! Jag brukar säga så här allt efter kl 6 är lugnt men fan inte innan. Men va ska man göra lixom. Underbara barn <3

Få se när resten av familjen hade tänkt att kliva upp. Kim ska jobba idag och börjar 8 så han lär gå upp snart iaf.

Ska gosa lite med lille Leo nu så vi hörs sen :)

<3 puss puss K&L <3


Så blir de när man har barn.

Hade lite planer inför denna kväll men saker och ting ändras och speciellt när man har barn. Så just nu sitter ja med min chips påse och ett glas (läs: flaska) vin och tittar på "Not Another Teen Movie". Barnen är i säng (sen en timme tillbaka) så jag ska avnjuta lite här i soffan. Kim sitter här bredvid och spelar nån jävla spel!! Och halv kollar på filmen han med. :)

Trevlig lördag på er alla :)

<3 puss miss K <3

(bilderna har William tagit idag)


Klar!

Då va tvätten klar! Så jävla skönt när allt är färdig tvättat, men sen kommer de jobbig att vika allt och lägga in allt i garderoberna..suck..men jag hade två jätte hjälpsamma pojkar med mig ner i tvättstugan :P de uppskattas verkligen! Springa runt med tvättstuga vagnarna va oxå skit kul tyckte dom :P haha!

Vi hälsa en jätte stor TACK till mina kära favoriter, Nathalie och Jocke för hjälpen igår. Ni är värda mer än guld. Jag har så mkt tur att ni finns i mitt liv <3 älskar er <3

<3 Puss på er miss K <3


<3Morgonmys<3

Precis en riktig mys morgon med 2 av mina favoriter framför bollibompa. Mina andra 2 ligger fortfarande och sover och jag ska snart tvätta kläder, kul!!

<3 puss på er fam. Cresswell <3


GRATTIS GRATTIS!!!

GRATTIS till Hampus som fyller 4 hela år idag. Hurra hurra hurra!!!

Hoppas du får en underbar dag med alla nära och kära och att du får allt du har önskat dig :)

<3 fett med kärlek från mig och pojkarna <3


Bilden säger allt!! :D


Snart helg!

Snart är de den efterlängtade helg och den efterlängtade fredagen då jag får hämta hem mina underbara William & Leo :D saknad som fan av alla oss så ikväll blir de fredags mys på högsta nivå!!

Först jobba från 9-16:30.

På eftermiddagen ska Jocke hjälpa Kim flytta sin underbara säng (ni ska bara veta hur jävla skön sen där sängen är) och sin tv hem till mig :D en 50" 3D tv :D fatta nice. Vi kan då oxå koppla in datorn i tv:n så vi slipper titta på film på datorn, FETT NICE!! Och nu kan vi börja ladda ner 3D filmer, SOFT!!

Måste även min fruga om en liten tjänst oxå <3 hihi!

<3 puss på er <3


Bokat och klart!!

JAAA nu är allt bokat och klart in för vår resa i juni. Och nu kan jag avslöja vart. I år åker vi till SICILIEN!!! :D fy fan va skönt, kommer att vara så jävla kul. Vi har hyrt en villa precis på stranden, Gud så jag längtar. Sist jag va på en solsemester va när jag va i Thailand för 5 år sen :O så nu är de dax :D längtar längtar LÄNGTAR :D

Här kommer lite bilder på villan och stranden :D

<3 puss på er <3


Utbildning

Min chef stoppade mig på kontoret och frågade om jag va intresserad av att åka till Stockholm den 12/3 och gå på en handledare utbildning. SJÄLVKLART! Sa jag:D är värsta taggad kommer att bli hur bra som helst. All erfarenhet är bra enligt mig:) så nu ser jag verkligen fram emot de.

Idag är de onsdag vilken betyder lååång jobb dag för mig. 9-19:30 woho! Money money money. Och snart ska jag boka våran resa som vi ska åka på i juni HELA familjen :D längtar som fan!!!

<3 puss på er K <3


Winter wonderland!

Jag bara ÄLSKAR när de ligger massvis med snö på backen :D ME LIKE!!!

 

 


Mitt hjärta

Här går de undan med massvis med planer tillsammans med min andra halva Nathalie aka Miss Nasty :D

Detta år kommer att vara så jävla bäst!!


Jag Klarade de!

Woho! Är så jävla stolt över mig själv:D jag klarade att gå hem! 1h25min och 8km senare så va ja hemma. Bara man vill så. Jag är så tävlings inriktad och jag vill alltid bevis andra fel (och mig själv). Jag ÄLSKAR utmaningar :D

Håller på tvätta berget just nu sen blir de mat :) efter maten blir de en lååååång promenad med miss N. Milen ska vi klara tillsammans :D go go go !!!

<3 puss <3


Challenge accepted!

Nu jävlar! Tänkte jag skulle ge mig på att gå hem idag, fålhagen-gottsunda.

Wish me luck :D

<3 puss <3


Ta tag

Idag har jag bestämt att ja ska ta tag i motionen. Jag har tidigare varit riktig lat och tagit bussen överallt, de blir lätt så när man har ett busskort som man kan åka hur mkt som helst med. Men idag bestämde jag istället för att ta bussen till min kund så skulle jag gå.

Så tog bussen från g-sunda ner till stora torget. Sen gick jag från stora torget till kontoret sen vidare till fålhagen. Resultet blev att jag gick 3.32km woho! Bättre än ingenting :D nu jävlar ska ja fortsätta hela veckan och få se om ja blir piggare i kroppen för de :)

Idag slutar jag 13. Ska vidare hem och tvätta BERGET!!! Ser inte fram emot de men de kommer att känns skönt när allt är klart, om jag nu hinner tvätta klart allt idag!! Har en stark känsla av att de inte blir av men att få ens hälften gjort blir jag nöjd.

<3 puss puss K <3


Söndag!

Sista dagen på veckan och idag har vi inte gjort så mkt. Pappa Kim har jobbat och jag har mest suttit i soffan och tittat på serier :)

Mamma har förvarat några lådor i mitt förråd och bland dom finns de 2 stora lådor med gamla foto. Så igår tog jag fram dom men idag medans jag satt i soffan vart jag sugen på att gå igenom några. Riktig kul och titta tillbaka på gamla foto, de va verkligen alla möjliga bilder. De va kul och titta på bebis bilder på mig själv och få att se vem va lik mig. På vissa bilder va Leo sjukt lik mig men jag och Kim tyckte t.o.m på vissa bilder så va Ryan lik mig som fan. Så Ryan är faktiskt sjukt lika oss båda :D de känns verkligen kul :P

(bilder på mig som bebis, sjukt söt eller hur ;D hihi!)

<3 puss på er <3


Sjuk men ändå så glad

Ja, lille söta Ryan mår inte alls bra. Han är mkt gnällig så fort man lämnar ifrån han. Närhet är vad han vill ha. Och såklart får han de. Så länge han få närhet och all uppmärksamhet så är han världens gladaste :) som ett plåster just nu!

Söta älskade Bobbo <3


Riktiga män står i köket!

Så har jag alltid upplevt de som. Men de är inte så konstig med tanke på att min pappa är kock. De va alltid han som stod och lagade maten, och alltid världens godaste mat.

Jag och plutten sitter vid köks bordet och tittar på :D bra start på fredag kvällen! :D snart ska plutten sov så blir de soffläge med chips och en film :)

<3 puss på er <3


Zombie!

Sjukt jävla trött efter denna natten. Ryan har vaknat varannan timme och vart gnällig. Nu har han åkt på viruset som pojkarna och Kim hade. Känns inte kul alls :( lille plutt <3 känner mig verkligen som en Zombie idag. 9-16:30 ska ja jobba idag men sen är de fan helg :D

William och Leo åker hem till deras pappa idag. Kommer att sakna dom men ja känner på mig att Ryan kommer vilja och behöva all uppmärksamhet nu så kanske är lika bra ändå. Ibland är de tråkigt att de känns att jag inte har tillräckligt med tid för alla barn :/ behöver ha flera timmar på dagen känner jag.

Har redan varit hos en kund idag och nu ska jag till kontoret och äta lunch med min kära Mari <3 sen är de vidare och jobba på tandvård kliniken. Sen är de HELG!! Gud va jag har längtat.

<3 puss på er KLC <3


Trion!!

Igår va trion samlad! De va sjukt länge sen och händer nu för tiden alldeles för sällan! Att alla vi 3 kan träffas samtidigt. Men asmysigt va de. Älskar dessa tjejer otroligt mkt<3


Natthumor!


Partylite

Har en kompis som är konsult och hon frågade mig om jag ville vara värdinna. Jo, de kan ja tänka mig men då vill jag kolla med er hur många skulle vara intresserad av att komma? Partylite har jätte mkt fina ljus saker, jag bara ÄLSKAR dom. Ni kan kolla in själv http://www.partylite.se/.

Hör av er:) vi kan kanske t.o.m dricka lite vin och äta lite gott ;)

<3 puss miss K <3


GRATTIS!!

GRATTIS söta JACK på din 1 års dag! Hoppas du får en toppen dag och vi kommer över firar dig på söndag <3

<3 kramar från familjen Cresswell <3


Fett duktiga! :D

Ikväll har jag och frugan varit fett duktiga!! Och skönt va de oxå! Märkte inte ens av att vi hade gått så långt.


Lika som bär?

Ja ja tycker iaf att Ryan är sjukt lik Kim och Leo är sjukt lik mig men William då :/ tycker inte att han är lik mig eller Thomas! men söt är han för de!! :D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2640837/images/2012/pic_188171299.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2640837/images/2012/pic_188171353.jpg" class="image">


Sjuka familjen :(

Så här ser de ut hos mig just nu! Dom sjuka har deckat på soffan.


Sjukan stugan!

Ja, Kim, Leo och William är sjuka med feber. Känns inte kul alls! Hittills har jag och Ryan klarat oss och hoppas att de håller oxå. Så blev vab för mig idag och ta hand om ALLA barn, den stora och dom små;)

Kl 15 ska jag vara hos tandläkaren och operera bort en visdomstand:/ KUL!!! Ajajaj jag vill inte!! Men måste:P

<3 puss miss K <3


Tattoo!! :D

Är så grymt nöjd!!! :D


Dop Bilder!!

De va sjukt många bilder så jag orkar inte lägga upp alla här, så ni få kolla in på FB ist! :P

<3 Ryan John <3
21/1/12



Bro love <3


1 vecka = 1 år!!!!!

Ja de är så de känns när pojkarna är hemma hos pappa deras. En vecka kan känna som evigheter iaf för mig. Tycker verkligen inte om att vara borta från dom så länge:( iaf efter jobbet kom jag hem och mötes av kram goa Leo, som efter de följde efter mig som en svans hela kvällen :P nu vet jag hur pappa kände sig när jag gick efter honom som en liten svans ( ibland utan att tänka på de gör jag de fortfarande :P hihi)

Ryan fick jag träffa i 2 hela minuter igår när jag kom hem sen gick han och la sig och vaknade inte förens nu på morgonen. Snacka om trött då :O haha!

Igår fick jag dubbel lycka oxå :D fick träffa båda min miss natta och min Mari samtidigt :O inte ofta de händer nu förtiden men de va vara en liten kortis eftersom jag skulle iväg och jobba igen :) men alltid lika trevligt :D <3 fick även träffa lilla Livia & Emilie de va länge sen :)

Just nu har jag morgon mys med både Leo & Ryan. William ligger inne hos Kim och sover sött :) han vaknade inatt (kl4) och ville krypa ner i sängen och mysa med Kim hihi sötis <3 så klart han fick göra de :D

Idag ska vi ta en liten picknick med familjen Sundström :) lite (läs mkt) pulka blir de oxå :D

Nu ska jag sätta på kaffe så att man kan komma igång med dagen.

<3 puss så länge fam. Cresswell <3


Kaffe stop!

Sitter just nu hos fröken Nathalie. Ska snart iväg igen och jobba. Jobbar till 19:30 ikväll. Yay! Sitter och gosa lite med lille glad Cevin just nu :D hihi! Vissa har de bra:P


RSS 2.0